تكنولوژي
به‌روزترين اخبار تكنولوژي
نويسندگان
لينک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضويت
نام کاربري :
پسورد :
تکرار پسورد:
ايميل :
نام اصلي :
آمار
امروز : 0
ديروز : 0
افراد آنلاين : 1
همه : 0
پيوندهاي روزانه
لينكي ثبت نشده است

بسياري از افراد به قهوه تكيه مي كنند تا صبح ها آنها را هدر دهند يا انرژي لازم را در طول روز فراهم كنند.

براي كساني كه عاشق نوشيدني قوي و غني هستند ، قهوه ترك ممكن است تبديل به فنجان جديد جو شود.

اين امر به اين دليل است كه با استفاده از روشي منحصر به فرد تهيه شده و باعث طعم و محكم مي شود.

در اين مقاله نگاهي دقيق به قهوه ترك و مزاياي احتمالي آن براي سلامتي صورت گرفته است

قهوه تركي چيست؟

اگرچه قهوه ترك ممكن است مزاياي سلامتي چشمگيري داشته باشد ، اما اشكالاتي در پي دارد.

به طور مرتب با شكر شيرين مي شود كه مي تواند بر سلامتي تأثير منفي بگذارد.

در حالي كه گاهي نوشيدن قهوه شيرين شده به سلامتي شما آسيب نمي رساند ، مصرف منظم هر نوشيدني قندي مي تواند خطر ابتلا به چندين مسئله بهداشتي مانند چاقي ، سطح بالاي تري گليسيريد و ديابت نوع 2 را افزايش دهد (17 منبع معتبر ، 18 منبع معتبر).

براي جلوگيري از مصرف زياد قند ، قهوه تركي - يا هر نوع قهوه براي آن ماده - بدون قند اضافه بنوشيد.

استفاده از ادويه هايي مانند هل يا دارچين و جايگزين هاي قند مانند استويا در قهوه شما مي تواند بدون افزايش قند به افزايش طعم كمك كند.

يكي ديگر از عوامل خطرناك قهوه ترك ، مقدار كافي كافئين آن است.

برخي از افراد كه به اثرات كافئين حساس هستند ممكن است هنگام نوشيدن قهوه كافئين دار دچار اختلال در خواب ، اضطراب و ساير عوارض جانبي شوند (منبع اعتماد).

علاوه بر اين ، كافئين مي تواند فشار خون را بالا ببرد. بنابراين ، افراد مبتلا به فشار خون بالا ممكن است بخواهند از اين نوع قهوه به خصوص قوي جلوگيري كنند (منبع اطمينان 20 منبع).

سرانجام ، قهوه تركي و ساير انواع قهوه هاي فيلتر نشده حاوي كافستول ، يك ديترپنوئيد است كه ممكن است كلسترول خون و تري گليسيريد خون را بالا ببرد

مانند قهوه نوشيدني ، تاريخ قهوه تركيه بسيار غني است. شهر استانبول از نخستين كساني بود كه قهوه خانه ها را در اوايل قرن 15 تاسيس كرد. با قهوه خانه ها متخصصان قهوه آمدند و شيوه تهيه بسيار خاصي از آن تهيه شد. آنچه در حال حاضر به عنوان قهوه ترك شناخته مي شود يك روش دم كردن غوطه وري است كه بدون هيچ گونه فيلترينگ در آن سرو مي شود.

در سبك تركي سنتي ، قهوه با جوشاندن قهوه و آب دو بار پشت سر هم تهيه مي شود. در گلدان كوچكي كه با نقره اي پوشيده شده است گرم مي شود ، داراي يك دسته بلند است و به طور معمول از برنج يا مس ساخته مي شود. نام اين گلدان در مناطق مختلف جهان متفاوت است ، اما معمولاً "ibrik" يا "cezve" ناميده مي شود. "ibrik" بخش مهمي از تجربه قهوه تركيه است.

Nisan Agca ، قهرمان دو بار تركيه ، ناريان آگكا ، در مورد نحوه تهيه فنجان كامل قهوه گانودرما با ما به اشتراك گذاشت

 


ادامه مطلب
امتياز:
بازديد:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۰۲:۲۹:۴۵ ] [ عماد ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By bigtheme :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربري
نام کاربري :
پسورد :
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لينک هاي تبادلي
تبادل لينک اتوماتيک
لينک :
خبرنامه
عضويت لغو عضويت
امکانات وب